Είναι μια ερώτηση που πρέπει να αναρωτιόμαστε συνεχώς αν θέλουμε να ζήσουμε μια υγιή ζωή. Η υγεία σας είναι η πιο βραβευμένη κατοχή σας. Χωρίς καλή υγεία υποφέρει ολόκληρη η ζωή σας.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε πραγματικά την υγεία σας; Την περασμένη εβδομάδα τον περασμένο μήνα ή ίσως ποτέ δεν είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε. Όταν πρόκειται για την υγεία μας, παίρνουμε πολλά πράγματα για δεδομένο. Φροντίζουμε καλύτερα τα αυτοκίνητά μας από ότι κάνουμε τα δικά μας σώματα. Αυτό το αυτοκίνητο είναι αντικαταστάσιμο το σώμα σας δεν είναι.
Δεν αρκεί απλώς να τρώτε καλά τρόφιμα και να ασκείτε πια. Είναι σημαντικές, αλλά σαφώς όχι ολόκληρη η εξίσωση. Πόσες ιστορίες έχουμε ακούσει ότι οι αθλητές πεθαίνουν ξαφνικά; Οι αθλητές υποτίθεται ότι είναι η επιτομή της καλής υγείας!
Τα σώματά μας βομβαρδίζονται καθημερινά με αμέτρητα μικρόβια και τοξίνες: Αυτά προσπαθούν συνεχώς να καταστρέφουν την υγεία μας. Συνεχίζουμε να ακούμε αναφορές ειδήσεων για κάποιο ιό που δεν μπορεί να σκοτωθεί με αντιβιοτικά. Ερώτηση: τι πρέπει να κάνουμε; Απάντηση: ενισχύστε το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Η καθημερινή μας επιβίωση εξαρτάται από την κατάσταση του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Η κακή διατροφή, το άγχος, η έκθεση σε τοξίνες κ.λ.π., όλα βλάπτουν την ανοσοποιητική λειτουργία. Νέα έρευνα δείχνει έντονα ότι τα μη ανιχνευθέντα μικρόβια μπορούν να ζήσουν στο σώμα για χρόνια προκαλώντας τα πάντα από την καρδιακή νόσο μέχρι την παχυσαρκία.
Τρώτε Ευρέως Ανάλογα Με Τον Τύπο Αίματος Σας
Η ιδέα της δίαιτας για την ομάδα αίματος είναι ότι τα τρόφιμα που τρώμε μπορούν να έχουν σημαντική επίδραση στην υγεία μας. Τα διάφορα είδη τροφίμων κατηγοριοποιούνται είτε σε Α, ΑΒ, Β ή Ο.
- Τύπος Α: Τα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε περιλαμβάνουν ζωικές πρωτεΐνες και γαλακτοκομικά. Τα άτομα τύπου Α συμβουλεύονται επίσης να αποφεύγουν το σιτάρι και το καλαμπόκι.
- Τύπος ΑΒ: Τα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε περιλαμβάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από χοιρινό και οστρακοειδή. Τα άτομα τύπου ΑΒ συμβουλεύονται επίσης να αποφεύγουν το σιτάρι, το καλαμπόκι και τα αυγά.
- Τύπος Β: Τα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε περιλαμβάνουν ζωικές πρωτεΐνες, γαλακτοκομικά, αυγά και προϊόντα σίτου. Τα άτομα τύπου Β συμβουλεύονται επίσης να αποφεύγουν προϊόντα καλαμποκιού όπως ποπ κορν ή πατατάκια.
- Τύπος Ο: Τα τρόφιμα που μπορείτε να φάτε περιλαμβάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από χοιρινό και οστρακοειδή, με εξαίρεση τα προϊόντα σιταριού που πρέπει να αποφεύγονται από όλους τους τύπους αίματος.
Το πρωινό είναι ένα σημαντικό γεύμα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Βοηθά να ξεκινήσεις τη μέρα σου και σου παρέχει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να περάσεις τη μέρα. Η κατανάλωση πρωινού μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη συγκέντρωση και βελτίωση της συνολικής υγείας.
Η κατανάλωση πρωινού συνδέεται επίσης με χαμηλότερο κίνδυνο παχυσαρκίας, καρδιακών παθήσεων και διαβήτη τύπου 2. Επομένως, εάν θέλετε να παραμείνετε υγιείς, φροντίστε να μην παραλείψετε να φάτε πρωινό!
Το 1949, ενώ διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τη φυματίωση, ο Δρ H. Sherwood Lawrence ανακάλυψε ένα μέσο “μεταφοράς” μιας απάντησης του ανοσοποιητικού συστήματος από ένα υγιές άτομο σε ένα άτομο που είναι ασθενές ή μολυσμένο. Αυτοί οι “παράγοντες μεταφοράς” (ο όρος που δημιουργήθηκε από τον Dr. Sherwood) χρησιμοποιούν εκχυλίσματα λευκών αιμοσφαιρίων ως μεταφορείς για θετικές άνοσο-αποκρίσεις.
Η ανακάλυψη του Dr. Lawrence για την επιστήμη του παράγοντα μεταφοράς έχει χαιρετιστεί ως “μία από τις σημαντικότερες ιατρικές ανακαλύψεις του περασμένου μισού αιώνα.” Έτσι, γιατί λίγοι άνθρωποι το άκουσαν; Το 1950 εισήχθησαν αντιβιοτικά και η φαρμακολογία κέρδισε νέα σημασία στην καταπολέμηση της νόσου, θριαμβεύοντας τόσο στα λαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και στις επιστημονικές κοινότητες.
Οι ερευνητές συνέχισαν να δοκιμάζουν και να διερευνούν την ανακάλυψη του Lawrence. Η 4Life Research συμμετέχει σε αυτή τη συνεχιζόμενη επιστημονική έρευνα, το αποτέλεσμα της οποίας είναι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της 4Life Research για το προϊόν και τη διαδικασία του παράγοντα μεταφοράς.
Συμπερασματικά, είναι πολύ προφανές ότι οι καλές διατροφικές συνήθειες και η άσκηση δεν αρκούν αν σκοπεύουμε να διατηρήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Πρέπει να ενισχύσουμε συνεχώς το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να έχουμε μια μακρά και υγιή ζωή.
Αφήστε μια απάντηση