Πέντε Κίνητρα Για Επιτυχή Δίαιτα

αναρτήθηκε σε: Αρθρογραφία | 0

Επιτυχής δίαιτα

Έχετε ήδη κάνει δίαιτες. Ίσως έχετε χάσει βάρος. Αλλά μερικές φορές, είναι δύσκολο να μείνεις συγκεντρωμένος και σε καλό δρόμο. Τι λείπει από τις προσπάθειές σας; Είναι

δυνατό να χάσετε βάρος με συνεπή τρόπο και να κρατήσετε τα κιλά μακριά.

Ίσως εκτός από ένα στερεό σχέδιο διατροφής, υπάρχουν κάποιες άλλες πτυχές που έχετε αγνοήσει. Είναι σημαντικό σε οποιαδήποτε από τις προσπάθειές σας να έχετε κίνητρα και οδηγείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας. Η δίαιτα δεν είναι διαφορετική και με μερικές αλλαγές γύρω από τον ενθουσιασμό σας για το έργο, μπορείτε να φτάσετε στο στόχο σας.

1. Κάντε Τη Διασκέδαση

Κουρασμένος από τα ίδια τρόφιμα με το σχήμα σας; Τα γεύματα φαίνονται βαρετά και επαναλαμβανόμενα; Δοκιμάστε μια νέα συνταγή που έχει νόημα με το σχέδιό σας. Τα μπαχαρικά και τα βότανα δεν παρεμβαίνουν στα περισσότερα σχέδια διατροφής και μπορούν να προσθέσουν πολλή γεύση στα ίδια συστατικά. Αν μαγειρεύετε μόνο για τον εαυτό σας, μην τακτοποιείτε. Κάνετε την Τρίτη μια ειδική περίσταση. Πρόκειται να τρώτε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Κάντε το απολαυστικό.

2. Έχετε Ένα Στόχο

Είναι εύκολο να χαθείτε χωρίς ένα χάρτη. Μπορείτε να αποφύγετε εύκολα εάν έχετε ασαφείς στόχους απώλειας βάρους. Εάν πείτε στον εαυτό σας, “Πάω να χάσω μερικά κιλά πριν από αυτό το γεγονός”, μπορείτε να πέσετε από το σχέδιό σας τόσο γρήγορα όσο ένα ταξίδι στο φούρνο καφέ. Μην εγκαταλείπετε να χάσετε 10 ή 20 κιλά εάν το βάρος στόχου σας είναι 40 ή 50 κιλά μακριά. Εάν χάσατε τα πρώτα λίγα κιλά, μπορείτε να φτάσετε στο στόχο σας συνεχίζοντας αυτό που κάνατε.

3. Ζητήστε Βοήθεια

Μπορείτε επίσης να χαθείτε αν αρνηθείτε να σταματήσετε και να ζητήσετε οδηγίες. Οι περισσότερες εργασίες είναι ευκολότερες αν προσλάβουμε βοήθεια. Αυτό μπορεί να είναι οικογένεια, φίλοι ή συνεργάτες. Η βοήθεια δεν σημαίνει ότι όλοι στη ζωή σας θα τρώνε όμοιο με εσάς. Αλλά η ζήτηση υποστήριξης σε δύσκολες μέρες είναι σημαντική. Αφήνοντας τους ανθρώπους στη ζωή σας να μάθουν τι κάνετε, θα σας δώσουν αυτή την πρόσθετη ώθηση όταν τη χρειάζεστε. Η λήψη βοήθειας μπορεί επίσης να λάβει τη μορφή της απόλαυσης ανθρώπων να ρωτήσω, “Έχετε χάσει βάρος;”

κίνητρα για διαιτα4. Αδειάστε Την Ντουλάπα Σας

Μέρος του ενθουσιασμού της απώλειας βάρους είναι η εύρεση των ρούχων σας χαλαρά-ή, διαπιστώνοντας ότι τα τζιν του περασμένου έτους πραγματικά ταιριάζουν τώρα. Ένας τρόπος για να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας είναι να αφαιρέσετε κάποια ρούχα για κάθε κιλό που χάνετε. Βάλτε μακριά 5,10 ευρώ, ή ότι το ποσό αισθάνεται σωστό και όταν χτύπησε αυτό το στόχο, να πάτε για ψώνια και να αντικαταστήσετε παλιό σας παλιό ενδυμασία

 

5. Απολαύστε Την Επιπλέον Ενέργεια

Καθώς θα χάσετε βάρος, θα αισθανθείτε καλύτερα και πιθανόν να έχετε περισσότερη ενέργεια. Κάνε κάτι που έχεις αναβάλει. Ή, πάρτε την ενέργεια και να γίνετε πιο ενεργός όπως και στο παρελθόν. Η αυξημένη ενέργεια καθώς χάνετε βάρος σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα και αυξάνοντας το επίπεδο δραστηριότητας σας μετακινεί μόνο πιο κοντά στους στόχους απώλειας βάρους σας.

Πάρτε ότι γνωρίζετε για το σώμα σας και μετατρέψτε το σε ένα σχέδιο που λειτουργεί για σας. Μερικές φορές χρειάζεται μια πλήρη αλλαγή κατεύθυνσης για να φτάσετε στους στόχους σας. Άλλες φορές, κάποια λεπτή ρύθμιση μπορεί να μετατρέψει ένα καλό σχέδιο σε επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *