Πριν Χάσετε Βάρος, Θα Πρέπει Να Μάθετε Να Μην Το Παίρνετε

αναρτήθηκε σε: Αρθρογραφία | 0

Η απώλεια βάρους είναι κάτι που πολλοί Αμερικανοί παλεύουν. Σε αυτό το άρθρο, ο Cliff Kuhn, M.D. θα σας διδάξει γιατί οι τεχνικές απώλειας βάρους σας μέχρι στιγμής ήταν ανεπιτυχείς και πώς να χάσετε σωστά το βάρος σας και να το κρατήσετε μακριά!

Οι ασφαλείς λιποδιαλύτες και το Matcha Slim γίνονται όλο και πιο δημοφιλή καθώς οι άνθρωποι αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από το περιττό λίπος και να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Το Matcha slim είναι ένα ειδικό είδος πράσινου τσαγιού που έχει βρεθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας στην καύση λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού.

Επιπλέον, αυτός ο καυστήρας λίπους είναι απολύτως ασφαλής για μακροχρόνια χρήση. Δοκιμάστε το σήμερα και αρχίστε να βλέπετε τα αποτελέσματα!

Ο Barnum, που αφιέρωσε τη ζωή του στην ψυχαγωγία των μαζών, συχνά βασιζόταν σε επίθετα που σχετίζονταν με το μέγεθος για να πουλήσει τα αξιοθέατα του. Οι αφίσες και οι ανακοινώσεις του ήταν γεμάτες με λέξεις όπως μαμούθ, έκτακτες, κολοσσιαίες και γοργόναδες.

Δυστυχώς, αν είστε σαν οι περισσότεροι από εμάς αυτές οι λέξεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να σας περιγράψουν επίσης. Οι Αμερικανοί έχουν μια εμμονή με την απώλεια βάρους και με καλό λόγο το ποσοστό των υπέρβαρων ατόμων στις Ηνωμένες Πολιτείες διπλασιάζεται ανά δεκαετία – από το 1 το 200 το 1986, το 1 στο 50 το 2000. Χωρίς κάποια απώλεια βάρους, πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει αρκετός χώρος για όλους μας σε αυτήν την ήπειρο!

Έχουμε εντοπίσει ένα παράδοξο παράδοξο: οι Αμερικανοί έχουν εμμονή με την απώλεια βάρους και ξοδεύουν δισεκατομμύρια σε αυτό κάθε χρόνο, αλλά 140 εκατομμύρια από εμάς είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι – και αυτός ο αριθμός αυξάνεται κάθε χρόνο. Με όλη αυτή την ενέργεια και τα χρήματα που ρίχνονται σε αυτό, γιατί δεν μπορούμε να βιώσουμε περισσότερη απώλεια βάρους και γιατί το συσκευάζουμε στην πρώτη θέση;

Γιατί Κερδίζουμε Το Βάρος Και Πού Είναι Η Απώλεια Βάρους Που Θέλουμε;

Ας περάσουμε γρήγορα πέρα ​​από απλές, αν και αληθινές λύσεις. Διανοητικά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μόνο τρία πράγματα που είναι απαραίτητα για την απώλεια βάρους (έξω από μια ιατρική κατάσταση): τρώγοντας τα σωστά τρόφιμα, τρώγοντας λιγότερα και αυξάνοντας την άσκηση. Ξέρουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι αληθινά, αλλά γιατί δεν τα κάνουμε;

Τι να τρως μετά την γυμναστική για να κάψεις ακόμη πιο γρήγορα θερμίδες https://t.co/Hqgm4I5sXq pic.twitter.com/gCcmsnXkVp

— Queen.gr (@Queen_gr) January 22, 2018

Η απάντηση είναι απλή και, ευτυχώς για σας, είναι και η λύση. Καθώς μαθαίνετε την ακόλουθη δίαιτα θα συνειδητοποιήσετε ότι με λίγη προθυμία και πειθαρχία δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την απώλεια βάρους και πάλι. Θα συνειδητοποιήσετε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι θα έχετε όσο απώλεια βάρους θέλετε και ποτέ δεν θα το κερδίσετε, γιατί θα καταλάβετε πόσο λογική και ισχυρή είναι η διατροφή μου!

Ας είμαστε ειλικρινείς – αγαπάμε φαγητό! Το φαγητό είναι μια απολαυστική τελετουργία και συνήθως χρησιμοποιούμε φαγητό για να ανταμείψουμε τον εαυτό μας επειδή αισθάνεται καλό να φάει. Κάθε φορά που αισθανόμαστε ανεκπλήρωτοι ή απογοητευμένοι (όταν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση ή εκτίμηση), φυσικά έλκεται να γεμίσουμε αυτό το κενό με τα τρόφιμα. Όταν λείπουμε από τη ζωή μας στηριζόμαστε στη διατροφική τελετουργία για να κάνουμε τη διαφορά.

Και αυτός ο τύπος λειτουργεί; η υπερπληρωμή μας με τα τρόφιμα γεμίζει το κενό μας. Λειτουργεί τόσο καλά ώστε, όπως και οποιοσδήποτε εθισμένος, γίνονται γλουτούνες – τακτοποιούμε συχνά τον εαυτό μας και / ή τρώμε πάρα πολλά φαγητά “άνεσης” για να γεμίσουμε το συναισθηματικό μας κενό. Το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις καλύτερες προθέσεις μας, είναι ένα σταθερό, σταθερό κέρδος βάρους, επειδή χρησιμοποιούμε τρόφιμα για ένα σκοπό που δεν προορίζεται – υποστήριξη.

Η Λύση Για Τα Προβλήματα Απώλειας Βάρους Σας

Η υγιεινή λύση που έχω δημιουργήσει για να γεμίσω το κενό σου υπάρχει ήδη μέσα σου επειδή γεννήθηκες μαζί της. Σε αντίθεση με τα τρόφιμα, η λύση αυτή γεμίζει το κενό σας, ενώ ταυτόχρονα προωθεί τη διαρκή και βιώσιμη υγεία, ζωτικότητα, ενέργεια και φυσική κατάσταση. Αντί για φαγητό, αυτό που χρειάζεστε είναι το φυσικό φάρμακο του χιούμορ γιατί το χιούμορ και η διασκέδαση είναι οι πιο προσιτές και σταθερές πηγές ενέργειας και υποστήριξης που είναι γνωστές.

Επειδή είναι μια ενέργεια, η διασκέδαση είναι εύκολα και άφθονα σε εσάς και γύρω σας. Μόλις μάθετε να βρίσκετε περισσότερη διασκέδαση στις σχέσεις σας, στη δουλειά σας και στη ζωή στο σπίτι σας εγγυώμαι ότι θα καταργήσετε γρήγορα αυτές τις υπερβολικές λίρες – και δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Και τα καλύτερα νέα είναι… Θα σας διδάξω ακριβώς πώς να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας τη διατροφική διατροφή μου.

Η διατροφή μου Factor Fun βασίζεται στη μοναδική συνταγή μου, The Fun Factor, διότι ο The Fun Factor σας παραδίδει σε νέα ύψη υγείας, ευεξίας και επιτυχίας. Πριν από χρόνια, ένας τερματικός άρρωστος ασθενής, η Λίζα, μάθαινα για το απίστευτα ισχυρό φυσικό φάρμακο του χιούμορ. Χρησιμοποίησα τα μαθήματα της Λίζα για να δημιουργήσω τις Εντολές μου Διασκέδασης, τελικά τις διαμορφώσω στη μοναδική συνταγή μου, The Fun Factor, ικανή να παράγει υγεία, ενέργεια και ζωτικότητα που θα ζηλέψουν και άλλοι.

Η Fun Factor Diet μου λειτουργεί επειδή βασίζεται στις Εντολές Διασκέψεών μου και έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσετε τη δύναμη του χιούμορ σας σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Καθώς μαθαίνετε να έχετε περισσότερη διασκέδαση στις σχέσεις σας, στη δουλειά σας και στην ζωή στο σπίτι σας, θα βασίζεστε όλο και λιγότερο στα τρόφιμα για να ικανοποιείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Με τη διατροφική συνείδηση ​​διατροφή η επιθυμία να υπερκατανάλωση λιώσει μακριά, μαζί με την υπερβολική λίρες επειδή θα χρησιμοποιείτε φαγητό για το φυσικό σκοπό – τη διατροφή.

Και, ως μπόνους, δεδομένου ότι η Fun Factor Diet βασίζεται στη διασκέδαση, θα γελάτε πιο συχνά. Το γέλιο είναι μια εξαιρετική μορφή αερόβιας άσκησης. ένα γελοίο γέλιο παράγει την ίδια φυσική ανταπόκριση με τα τριάντα λεπτά στο Stairmaster. Όταν γελάτε, δίνει στην καρδιά και τους πνεύμονες σας μια καλή δουλειά, ώστε να … καίτε επιπλέον θερμίδες απλώς εφαρμόζοντας τη μοναδική διατροφή μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *